Organizacija rada

fjrigjwwe9r0tbl_pages_content:sadrzaj

U Koncertnom uredu Zadar radi 6 zaposlenika (dvije producentice, tehničar, tonski majstor, računovotkinja, ravnateljica).

Djelatnici

Melita Ivković, od prosinca 2018. ravnateljica Koncertnog ureda Zadar, dugi niz godina djeluje kao koncertna umjetnica koja je, školovana na Glazbenom učilištu Elly Bašić i Muzičkoj akademiji u Zagrebu, sa Zagrebačkim gitarističkim kvartetom i ostalim komornim i gitarističkim projektima nastupila na više stotina koncerata u 30 zemalja svijeta. Dolaskom u Koncertni ured Zadar, dovršila je Koncertnu sezonu 18./19. i osmislila program nove sezone.

Sunčica Špoljarević od 2015. radi kao izvršna producentica Koncertnog ureda Zadar. Prije toga radila je, među ostalim, kao izvršna producentica festivala Terraneo, ponajboljeg hrvatskog rock festivala. Od projekata Ureda u kojima je sudjelovala ističu se: program otvorenja obnovljene Kneževe palače, dugogodišnji rad na Glazbenim večerima u sv. Donatu (od 53. izdanja nadalje), Međunarodno natjecanje pjevačkih zborova (od 9. izdanja), KvartArt (od 2017.) te Koncertne sezone (od 2015.).

Ivana Panžić od 2019. radi kao producentica Koncertnog ureda Zadar, nakon što je u Uredu radila u okviru stručnog osposobljavanja. Magistrirala je ekonomiju u kulturi i turizmu na Sveučilištu u Zadru. Od projekata Ureda u kojima je sudjelovala ističu se Glazbene večeri u sv. Donatu (od 57. izdanja), 11. Međunarodno natjecanje pjevačkih zborova, KvartArt (od 2017.) te Koncertne sezone (od 17./18.). Od 2019. radi i u sklopu EU projekta ZadrugArt – platforma za suradnju i razvoj nezavisne kulture grada Zadra kao stručna suradnica – producentica.

Mario Smoljan šef je tehnike Koncertnog ureda Zadar od 2017. godine. Iza njega su brojne uspješne produkcije, među kojima se ističu veliki projekti kao što su Program otvorenja obnovljene Kneževe palače, Glazbene večeri u sv. Donatu (od 57. izdanja), 11. Međunarodno natjecanje pjevačkih zborova, KvartArt (od 2017.) te Koncertne sezone (od 17./18.).

Saša Miočić, tonski majstor Koncertnog ureda Zadar od 2017. godine, s diplomom prestižnog SAE Institute Amsterdam, zapažen je i kao aranžer i skladatelj, te izvođač u predstavi Od tišine do glazbe – koncert za anegdotu i klavir, projekta ostvarenog u suradnji Teatra Erato i HDS ZAMP-a, koji je s uspjehom obišao Hrvatsku. Od projekata Ureda u kojima je sudjelovao ističu se Glazbene večeri u sv. Donatu (od 57. izdanja), 11. Međunarodno natjecanje pjevačkih zborova, KvartArt (od 2017.) te Koncertna sezona (od 18./19.).

Upravno vijeće

  • Elizabet Novak, predsjednica
  • Ivo Fadić, član
  • Sunčica Špoljarević, članica