Gordana Zubović Pavić - Bee250ven | Klavirske sonate

pon, 14. XII. 20.
20:00
Ciklus Mladi

Bee250ven | Klavirske sonate

Gordana Zubović Pavić, klavir

program: Ludwig van Beethoven

Gordana Zubović Pavić je rođena u Zadru gdje 1994. godine završava srednju glazbenu školu u klasi mr. Zlate Eterović. Godine 1998. završava studij klavira na Muzičkoj Akademiji u klasi prof. Jakše Zlatara. Za vrijeme studija učestalo ostvaruje suradnje s kolegama glazbenicima što je rezultiralo i nagradom za najbolju umjetničku suradnju na poznatoj Tribini Darko Lukić 1997. godine.

Nakon završenog studija kratko živi u Zadru gdje započinje svoje pedagoško djelovanje kao nastavnica klavira u Glazbenoj školi Blagoje Bersa. Od 1999. godine živi u Šibeniku i radi kao nastavnica klavira u Glazbenoj školi Ivana Lukačića, gdje je također i dugogodišnja pročelnica klavirskog odjela. Godine 2006. završava poslijediplomski studij umjetničkog usavršavanja u klasi prof. Jakše Zlatara.

Za Gordanu Zubović Pavić se može reći da podjednakim umjetničkim žarom pristupa pedagoškom radu s mladim glazbenicima s kojima postiže značajne rezultate i sudjeluje u njihovom umjetničkom oblikovanju kao i neprestanom radu na planu koncertne djelatnosti koju njeguje svirajući solistički, komorno i kao umjetnički suradnik - klavirist.

 

PRODAJA ULAZNICA
Ulaznice se mogu kupiti putem portala ulaznice.hr. Isto tako, ulaznice se prodaju na info pultu Kneževe palače tri dana prije koncerta, od ponedjeljka do petka od 11 do 13 i od 18 do 20 sati, subotom od 11 do 13 sati te pred koncertnim prostorom sat vremena prije početka programa.

30,00 kn